Johdon valmennukset

Johtamisen ja liiketoiminnan kehittämistä käytännönläheisesti ja tuloksellisesti

Johdon coaching ja johtoryhmävalmennukset

Toimitusjohtajalla ja johtoryhmällä on iso vaikutus siihen, miten yritys menestyy. Kun johtamisessa onnistutaan, yritys tekee tulosta ja henkilöstö voi hyvin.

Yhä useampi johtaja käyttää coachingia  tukemaan omaa ja organisaationsa kehittymistä. Business coachingissa tavoitteet linkittyvät organisaation strategiaan, tavoitteisiin ja kehittämissuunnitelmiin. Coaching on laatuaikaa ajattelulle. Coach osaa kysymysten, haastamisen ja kannustamisen kautta auttaa johtajaa näkemään itsensä ja työnsä entistä selkeämmin sekä löytämään ratkaisuja erilaisiin tilanteisiin.

Johtoryhmävalmennus perustuu Patrick Lencionin Tiimin viisi toimintatasoa™ -malliin, jossa johtoryhmä saavuttaa luottamuksen avulla avoimen ja tuloksellisen toimintatavan.

Palvelumme yritysjohdolle

raataloity koulutus
Johtajan coaching

Yhä useampi johtaja hyödyntää omassa kehittymisessään coachingia.

Menestyminen vaativassa tehtävässä vaatii paneutumista ja keskittymistä itselle ja omalle organisaatiolle tärkeisiin asioihin. Coaching on tehokas menetelmä johtajan kehittymiseen.

hs sertifioitu esimies
Johtoryhmävalmennus

Rakenna voittajatiimi johtoryhmävalmennuksessa.

Menestyvän johtoryhmän jäsenet luottavat toisiinsa, ratkovat konflikteja rakentavasti, sitoutuvat päätöksiin, vaativat toisiltaan vastuullisuutta ja keskittyvät yhteisten tulosten saavuttamiseen.

Varaa ilmainen alkukartoitus! Saat nopeasti (15 min) tiedon siitä, miten hyötyisit Human Siden palveluista.

Varaa ilmainen alkukartoitus! Nopea 15 min kartoitus hyödyistä.

Asiakkaiden kommentteja

"Kiitos Ritva-Liisa Niskanen todella antoisasta etäkoutsauksesta! Sain loistavaa sparrausta ja hyviä vinkkejä, jotka auttavat varmasti tässä ja tulevaisuudessa. Voin lämpimästi suositella koutsausta myös etänä""

"Johtoryhmätyöskentelymme on nyt aktiivisempaa ja systemaattisempaa. Oman vastuualueensa lisäksi johtoryhmän jäsenet ovat aktiivisesti kehittämässä koko yrityksen toimintaa."

Tutustu myös ELY-tuettuun konsultointiin!

ELY-keskus on valinnut Human Side Oy:n Ritva-Liisa Niskasen vastuukonsultiksi Johtaminen ja henkilöstö -osa-alueelle sopimuskaudelle 2021-2022.

kehity-johtajana-hyodynna-coachingia

Lataa opas: Kehity johtajana – hyödynnä coachingia

Halusimme kirjoittaa sinulle käytännönläheisen oppaan siitä, mitä Business Coaching on ja miten sinä voit hyödyntää sitä. Toivottavasti saat oppaasta uusia ajatuksia kehittymiseesi.

Olemme coachanneet erilaisten organisaatioiden johtoa ja avainhenkilöitä yrittäjinä jo yli kymmenen vuotta. Olemme kansainvälisten ja kansallisten standardien mukaisesti sertifioituja coacheja.

    Olen lukenut ja hyväksynyt tietosuojaselosteen.


    Lataamalla oppaan tilaat samalla Human Siden uutiskirjeen. Human Siden uutiskirjeessä saat vinkkejä itsesi ja organisaatiosi kehittämiseen. Kirjeemme ilmestyy sähköpostiisi muutaman kerran vuodessa ja voit koska tahansa perua tilauksesi uutiskirjeen lopussa olevasta linkistä.