HR-palvelut → Rekrytoinnit

Rekrytoinnit

Yrityksen menestyminen alkaa osaavista ihmisistä.

Kuulostaako tutuilta?

 1. Avointen työpaikkojen täyttäminen on vaikeaa - oikeaa osaamista ja motivoituneita ihmisiä on vaikea löytää
 2. Vaihtuvuus on suurta - palkatut ihmiset eivät onnistu työssään tai sitoudu yritykseen
 3. Esihenkilöiden ja johdon aikaa kuluu rekrytointeihin - haastettelut, työpaikkailmoitusten laatiminen ja hakijoiden kontaktointi on aikaa vievää

Jos vastasit kyllä, niin kamppailet samojen ongelmien kanssa kuin moni muut. Teemme ylimmän johdon, esihenkilöiden ja asiantuntijoiden rekrytointeja. Ulkoistamalla rekrytoinnit saat ammattitaitoista apua oikeiden osaajien löytämiseen.

Lataamalla oppaan PK-yrityksen työnantajakuvan kehittämisestä saat arvokasta tietoa siitä, miten luotte yrityksestänne houkuttelevan työpaikan.

Lataa opas PK-yrityksen työnantajakuvan kehittämisestä

Haluatko, että yrityksesi on kiinnostava työpaikka?

Tämä opas on tarkoitettu erityisesti pk-yritysten johdossa työskenteleville henkilöille, jotka haluavat varmistaa, että yritys houkuttelee parhaita osaajia nyt ja tulevaisuudessa. Opas antaa helposti luettavassa muodossa läpileikkauksen siitä, miten pk-yritys rakentaa itselleen uskottavan ja houkuttelevan työnantajabrändin.

nain-rakennat-hs

  Olen lukenut ja hyväksynyt tietosuojaselosteen.


  Lataamalla oppaan tilaat samalla Human Siden uutiskirjeen. Human Siden uutiskirjeessä saat vinkkejä itsesi ja organisaatiosi kehittämiseen. Kirjeemme ilmestyy sähköpostiisi muutaman kerran vuodessa ja voit koska tahansa perua tilauksesi uutiskirjeen lopussa olevasta linkistä.

  Rekrytointipalvelun hyödyt 

  Ammattimainen rekrytointiprosessi

  Asiakas voi luottaa, että hakijoita kohdellaan prosessin aikana ammattimaisesti. Rekrytoivasta yrityksestä jää hyvä mielikuva myös niille, jotka eivät tulleet valituksi.

  Sopivin ehdokas erottuu muista hakijoista

  Ammattitaidolla tehdyt hakijoiden esikarsinnat, haastattelut, soveltuvuusarvioinnit ja suosittelijoiden kontaktoinnit helpottavat sopivimman henkilön valintaa.

  Kumppanin käyttäminen on tehokasta

  Johtajien ja esihenkilöiden aikaa vapautuu työläistä rekrytointiprosesseista ydintehtäviin.

  Tehokkaat ratkaisut rekrytointiin

  Rekrytointi ammattilaiset

  alk. 4 000 €

  Asiantuntija tai assistentti -rekrytointeihin

  Projekti sisältää haettavan tehtävän määrittelyn ja kuvauksen, ilmoituksen, hakijoiden kontaktoinnin ja yhteydenpidon, haastattelut, kykytestit ja persoonallisuusarvioinnit sekä päätösehdotuksen.

  Rekrytointi
  seniorit

  alk. 6 000 €

  Haastaviin asiantuntija- ja keskijohdon tehtäviin

  Projekti sisältää haettavan tehtävän määrittelyn ja kuvauksen, ilmoituksen, hakijoiden kontaktoinnin ja yhteydenpidon, haastattelut, kykytestit ja persoonallisuusarvioinnit sekä päätösehdotuksen.

  Rekrytointi
  johto

  alk. 8 500 €

  Ylimmän johdon tehtävät

  Projekti sisältää haettavan tehtävän määrittelyn ja kuvauksen, ilmoituksen, hakijoiden kontaktoinnin ja yhteydenpidon, haastattelut, kykytestit ja persoonallisuusarvioinnit sekä päätösehdotuksen.

  Inhouse
  rekrytointi

  Pyydä tarjous

  Tilanteisiin joissa on tarve määräaikaiselle tai osa-aikaiselle rekrytoinnin ammattilaiselle. HR-konsultti vastaa rekrytoinneista ja osaamisen hankinnasta asiakasyrityksen nimissä ja järjestelmissä.

  Strateginen työnantajabrändi - kehitysprojekti

  alk. 5 495 €

  Projekti, jonka aikana yrityksen työnantajakuvan vetovoima kasvaa ja osaamisen hankkiminen helpottuu.

  Soveltuvuusarvioinnit

  Pyydä tarjous

  Kun haluatte varmistua rekrytoitavan henkilön taidoista. Soveltuvuusarviointeja voidaan toteuttaa joko simuloimalla vaadittavaa osaamista tai valmiilla soveltuvuusarviointipaketilla. Arviointipaketti voi pitää sisällään esimerkiksi matemaattista-, loogista- ja verbaalistakyvykkyyttä mittaavia testejä. Soveltuvuusarviointejen tukena voidaan myös hyödyntää persoonallisuus- tai johtajaprofiileja.

  Osaava ja aikaansaava kumppani johtamisessa ja HR:ssä

  Autamme asiakkaitamme käytännönläheisesti johtamiseen ja liiketoiminnan kehittämiseen liittyvissä asioissa. Tarjoamme johdon valmennuksia, koulutuksia esihenkilöille, coachingia ja HR-palveluja. Kaikkea tekemistämme ohjaa halu ja kyky aikaansaada tuloksia.

  Vahvuuksiamme on monipuolinen osaaminen johtamiseen ja henkilöstöasioihin.

  Tavoitteenamme on olla osaava ja aikaansaava kumppani johtamisessa ja HR:ssä, joka on aidosti ajan tasalla asiakkaan tilanteesta.

  Ota yhteyttä oheisella lomakkeella.

   _CA_6342

   Ritva-Liisa on perustanut Human Siden vuonna 2009. Ennen yrittäjäksi ryhtymistä Ritva-Liisa on toiminut erilaisissa johto-, esimies- ja asiantuntijatehtävissä yli 20 vuotta. Joel liittyi mukaan vuonna 2022. Aiemmin Joel on toiminut erilaisissa myynnin johtamisen ja asiantuntijan tehtävissä.

   Joel Niskanen
   +358 50 5163082
   joel.niskanen@humanside.fi

   Ritva-Liisa Niskanen
   +358 400 499 194
   ritva-liisa.niskanen@humanside.fi

   Human Siden käytänläheinen ote sopi erinomaisesti tarkoituksiimme.

   Yhteistyö oli mutkatonta ja maaliin päästiin sovitusti.

   Human Siden asiantuntijuus oli korkealla tasolla, minkä kautta saimme kehitettyä niin HR-tekijöiden henkilökohtaisia ominaisuuksia kuin yrityksen HR-kenttää kokonaisuudessaan eteenpäin.

   Ritva-Liisa ja Joel räätälöivät päivien kulkua juuri yrityksemme toimintaan sopivaksi. Tavoitteena ei ollut muuttaa maailmaa, vaan antaa työkaluja askel kerrallaan etenemiseen. Heistä huokui lämpö ja halu ymmärtää tarpeitamme.

   Ritva-Liisa kouluttajana on hyvä, koska pystyy olemaan samaan aikaan jämäkkä ja vaativa mutta toisaalta myös kuulostelee ja tuntee ilmapiirin ja herkät aiheet hyvin. Vankka kokemus HR asioista ilman muuta paistaa läpi.

   35

   vuoden kokemus tuloksellisesta kehittämisestä.

   4

   ilmaiseksi ladattavaa opasta, jotka löydät täältä.

   24

   erilaista täsmäratkaisua PK-yritysten ongelmiin.

   Asiakkaitamme

   fingersoft
   proventia
   psho
   rokua
   pohjaset-1
   hatala
   käräjäoikeus-150x150
   cliini
   fibroc
   kati
   ppshp
   airlon-150x150
   adea
   ronka-1
   hvm infra