Esihenkilökoulutukset → Oma Valmentaja™

Oma Valmentaja™

Menestyvä yritys tarvitsee osaavia henkilöitä.

 

Kuulostaako tutuilta?

 1. Perinteisistä esihenkilökoulutuksista ei löydy tarpeitanne vastaavia sisältöjä
 2. Esihenkilöiden kehitymistarpeet ovat erilaiset
 3. Esihenkilön rooli ja keskeiset tehtävät ovat epäselviä
 4. Joidenkin esihenkilöiden aika vaikuttaa kuluvan määrättömään pohtimiseen
 5. Esihenkilöiden työpaine on kova ja jaksaminen on välillä koetuksella
 6. Joillakin esihenkilöillä on haasteita henkilöstöjohtamisessa

Esihenkilötyö voi olla haastavaa, mutta näitä haasteita ei tarvitse kohdata yksin. Oma Valmentaja™ on tehokas tapa tukea esihenkilöiden onnistumista.

Henkilökohtainen valmennus nopeuttaa uuden roolin omaksumista, antaa valmiuksia erilaisten haastavien tilanteiden hoitamiseen ja tukee uusien taitojen oppimista. Tavoitteellinen henkilökohtainen valmennus keskittyy kunkin esihenkilön omiin kehittymistarpeisiin.

Oma Valmentaja™ palvelu tukee esihenkilöiden onnistumista tarjoamalla kustannustehokkaasti useammalle henkilölle mahdollisuuden coachingiin ulkopuolisen valmentajan kanssa.

Lataa Kehity johtajana, hyödynnä Coachingia -opas

Oppaasta selviää mm:

 • mitä coaching on
 • minkälainen coaching prosessi tyypillisesti on
 • minkälaisissa tilanteissa coachingista voi olla hyötyä ja
 • mitä coaching vaatii asiakkaalta
jory-tarkistuslista-3


  Lataamalla tarkistuslistan tilaat samalla Human Siden uutiskirjeen. Uutiskirjeessä saat vinkkejä itsesi ja organisaatiosi kehittämiseen. Kirjeemme ilmestyy sähköpostiisi muutaman kerran vuodessa ja voit koska tahansa perua tilauksesi uutiskirjeen lopussa olevasta linkistä.

  Henkilökohtaista valmennusta työtehtävässä onnistumisensa tueksi

  Oma Valmentaja™ on palvelu, jossa ulkopuolinen valmentaja auttaa esihenkilöitä onnistumaan työtehtävässään. Valmentavaa (coaching) tekemistä määrittävät organisaation tavoitteet ja odotukset yhteistyön lopputulokselle. Oma Valmentaja™ -palvelu on kustannustehokas ja helppo tapa tarjota ammattimaista coachingia organisaatiossa saman aikaisesti useille ihmisille.

  Tapaamisissa yrityksen Oma Valmentajan™ kanssa esihenkilö saa henkilökohtaista valmennusta työtehtävässä onnistumisensa tueksi. Yhteinen hetki Oma Valmentajan kanssa tarjoaa hänelle mahdollisuuden käsitellä juuri niitä asioita, jotka ovat keskeisiä hänen onnistumiselleen omassa tehtävässä.

  Oma Valmentaja -palvelu on helppo, nopea ja vaivaton tapa varata esihenkilöille hetki aikaa omaan ajatteluun ja kehittymiseen luottamuksellisessa keskustelussa valmentajan kanssa. Oma Valmentaja on yrityksen esihenkilöiden käytettävissä sovittuna päivänä (esimerkiksi 1-2 kertaa kuukaudessa). Päivän aikana on 4-6 henkilökohtaista esihenkilövalmennusta.

  Oma Valmentaja on perehtynyt yrityksen keskeisiin strategisiin tavoitteisiin. Kaikki tekeminen hän kanssa tukee organisaation tavoitteiden saavuttamista.

  Oma Valmentaja™-palvelun hyödyt

  Esihenkilötyö kehittyy

  Esihenkilöt saavat tukea kehittymisensä ja suoriutumisensa tueksi. Kokenut valmentaja tukee esihenkilöitä saavuttamaan tavoitteensa.

  Aika menee oikeisiin asioihin

  Kirkastamalla ajattelua yrityksen strategisista tavoitteista ja tehtävästään, esihenkilöt osaavat priorisoida työtään entistä paremmin.

  Motivaatio ja itseluottamus kasvavat

  Oma Valmentaja™-palvelun avulla esihenkilöt saavat mahdollisuuden rakentaa johtamistaan omien vahvuuksiensa varaan. Se lisää työn mielekkyyttä.

  Osaava ja aikaansaava kumppani johtamisessa ja HR:ssä

  Autamme asiakkaitamme käytännönläheisesti johtamiseen ja liiketoiminnan kehittämiseen liittyvissä asioissa. Tarjoamme johdon valmennuksia, koulutuksia esihenkilöille, coachingia ja HR-palveluja. Kaikkea tekemistämme ohjaa halu ja kyky aikaansaada tuloksia.

  Vahvuuksiamme on monipuolinen osaaminen johtamiseen ja henkilöstöasioihin.

  Tavoitteenamme on olla osaava ja aikaansaava kumppani johtamisessa ja HR:ssä, joka on aidosti ajan tasalla asiakkaan tilanteesta.

  Ota yhteyttä oheisella lomakkeella.

   _CA_6342

   Ritva-Liisa on perustanut Human Siden vuonna 2009. Ennen yrittäjäksi ryhtymistä Ritva-Liisa on toiminut erilaisissa johto-, esimies- ja asiantuntijatehtävissä yli 20 vuotta. Joel liittyi mukaan vuonna 2022. Aiemmin Joel on toiminut erilaisissa myynnin johtamisen ja asiantuntijan tehtävissä.

   Joel Niskanen
   +358 50 5163082
   joel.niskanen@humanside.fi

   Ritva-Liisa Niskanen
   +358 400 499 194
   ritva-liisa.niskanen@humanside.fi

   Meillä on hyvät kokemukset Human Side Oy:sta johtamis- ja henkilöstövalmennuksien sekä henkilöstö- ja asiakastyytyväisyyskyselyjen toteuttajana.

   Ritva-Liisa kouluttajana on hyvä, koska pystyy olemaan samaan aikaan jämäkkä ja vaativa mutta toisaalta myös kuulostelee ja tuntee ilmapiirin ja herkät aiheet hyvin. Vankka kokemus HR asioista ilman muuta paistaa läpi.

   Koulutuksen positiiviset tulokset auttavat kehittymään entistä kilpailukykyisemmäksi kansainvälisillä markkinoilla. Suosittelen Human Siden koulutuksia myös muille yrityksille, jotka haluavat tehostaa johtamistaan.

   35

   vuoden kokemus tuloksellisesta kehittämisestä.

   4

   ilmaiseksi ladattavaa opasta, jotka löydät täältä.

   24

   erilaista täsmäratkaisua PK-yritysten ongelmiin.

   Asiakkaitamme

   fingersoft
   proventia
   psho
   rokua
   pohjaset-1
   hatala
   käräjäoikeus-150x150
   cliini
   fibroc
   ppshp
   airlon-150x150
   adea
   ronka-1