Koulutukset esihenkilöille

Kilpailuetu on ihmisissä.

Koulutukset esihenkilöille

Minkälainen on hyvä esihenkilö? Hän on oikeudenmukainen, rehellinen, innostava, johdonmukainen, avoin, keskusteleva ja uskaltaa tarttua vaikeisiin asioihin. Listaa on helppo jatkaa vaikka kuinka pitkäksi, sillä esihenkilöön kohdistuu monenlaisia odotuksia.

Esihenkilöillä on iso vaikutus siihen, miten työyhteisön arki toimii. Kun he onnistuvat työssään, yritys tekee parempaa tulosta ja henkilöstö voi hyvin.

Esihenkilökoulutukset

raataloity koulutus
Räätälöity esihenkilökoulutus

Räätälöidyt esihenkilökoulutukset ovat tehokas ja innostava tapa kehittyä. Niissä keskitytään yrityksen ja osallistujien kannalta tärkeimpiä esihenkilötyön osa-alueisiin.

hs sertifioitu esimies
Oma Valmentaja™

Oma Valmentaja™ on organisaatiosi esimiesten käytettävissä sovittuina päivänä joko teidän toimitiloissa tai etäyhteyden kautta.

Varaa ilmainen alkukartoitus! Saat nopeasti (15 min) tiedon siitä, miten hyötyisit Human Siden palveluista.

Varaa ilmainen alkukartoitus! Nopea 15 min kartoitus hyödyistä.

Asiakkaiden kommentteja

"Koulutuksen positiiviset tulokset edesauttavat yritystämme kehittymään entistä kilpailukykyisemmäksi kansainvälisillä markkinoilla. Suosittelen Ritva-Liisan koulutuksia myös muille yrityksille, jotka haluavat tehostaa johtamistaan."

"Kyllä voi ihminen olla iloinen, kun saa osallistua hyvään koulutukseen! Kiitos Ritva-Liisa Niskanen mainiosta muutosjohtamisen koulutuksesta!"

Tutustu myös ELY-tuettuun konsultointiin!

ELY-keskus on valinnut Human Side Oy:n Ritva-Liisa Niskasen vastuukonsultiksi Johtaminen ja henkilöstö -osa-alueelle sopimuskaudelle 2021-2022.

100-paivaa

Lataa opas: Esihenkilön 100 ensimmäistä päivää

Uusi esimiestehtävä tuo mukanaan uudenlaisia asioita ja mahdollisuuksia. Ensimmäisiin päiviin kannattaa valmistautua hyvin, jotta olo on alusta lähtien varma ja luottavainen. On tärkeä tutustua tiimiin mahdollisimman pian. Ihmisten johtamisessa onnistuu paremmin, kun tuntee heidät ja osaa huomioida ihmisten erilaisuuden. Huom! Opas sopii hyvin myös kokeneellekin esihenkilölle.

    Olen lukenut ja hyväksynyt tietosuojaselosteen.


    Lataamalla oppaan tilaat samalla Human Siden uutiskirjeen. Human Siden uutiskirjeessä saat vinkkejä itsesi ja organisaatiosi kehittämiseen. Kirjeemme ilmestyy sähköpostiisi muutaman kerran vuodessa ja voit koska tahansa perua tilauksesi uutiskirjeen lopussa olevasta linkistä.

    Huom! Latauksen jälkeen käy katsomassa myös Human Siden muut ilmaiset oppaat: 7 vinkkiä innostavaan johtamiseen sekä Kehity johtajana – hyödynnä coachingia