oma valmentaja tm

Henkilökohtaista valmennusta työtehtävässä onnistumisensa tueksi

Esihenkilöön kohdistuu monenlaisia odotuksia.

Työyhteisössä tapahtuvista muutoksista tai tiimin johtamisesta voi olla hyvä puhua yrityksen tilanteen tuntevan ulkopuolisen henkilön kanssa.

Oma Valmentaja™ on palvelu, jossa ulkopuolinen valmentaja auttaa esihenkilöitä onnistumaan työtehtävässään. Valmentavaa (coaching) tekemistä määrittävät organisaation tavoitteet ja odotukset yhteistyön lopputulokselle. Oma Valmentaja™ -palvelu on kustannustehokas ja helppo tapa tarjota ammattimaista coachingia organisaatiossa saman aikaisesti useille ihmisille.

Tapaamisissa yrityksen Oma Valmentajan™ kanssa esihenkilö saa henkilökohtaista valmennusta työtehtävässä onnistumisensa tueksi. Yhteinen hetki Oma Valmentajan kanssa tarjoaa hänelle mahdollisuuden käsitellä juuri niitä asioita, jotka ovat keskeisiä hänen onnistumiselleen omassa tehtävässä.

Oma Valmentaja -palvelu on helppo, nopea ja vaivaton tapa varata esihenkilöille hetki aikaa omaan ajatteluun ja kehittymiseen luottamuksellisessa keskustelussa valmentajan kanssa. Oma Valmentaja on yrityksen esihenkilöiden käytettävissä sovittuna päivänä (esimerkiksi 1-2 kertaa kuukaudessa). Päivän aikana on 4-6 henkilökohtaista esihenkilövalmennusta.

Oma Valmentaja on perehtynyt yrityksen keskeisiin strategisiin tavoitteisiin. Kaikki tekeminen hän kanssa tukee organisaation tavoitteiden saavuttamista.

International Coaching Federation -järjestön laajan tutkimuksen mukaan keskeisiä coachingista saatuja hyötyjä ovat:

 • parempi työssä suoriutuminen
 • paremmat valmiudet johtaa liiketoimintaa
 • tehostunut ajanhallinta
 • tehostunut tiimityö
 • kehittynyt itseluottamus
 • kehittyneet vuorovaikutustaidot
 • parempi tasapaino työn ja vapaa-ajan välillä

Miten tilaat Oma Valmentaja™ -palvelun?

 1. Ota yhteyttä puhelimella, yhteydenottolomakkeella tai sähköpostilla. Voit myös varata maksuttoman alkukartoituksen.
 2. Keskustellaan Oma Valmentaja™ -palvelusta ja teidän tilanteesta.
 3. Saatte ehdotuksen Oma Valmentaja™ -palvelun hyödyntämisestä teillä.

Asiakkaiden kommentteja

"Koulutuksen positiiviset tulokset edesauttavat yritystämme kehittymään entistä kilpailukykyisemmäksi kansainvälisillä markkinoilla. Suosittelen Ritva-Liisan koulutuksia myös muille yrityksille, jotka haluavat tehostaa johtamistaan."

"Kyllä voi ihminen olla iloinen, kun saa osallistua hyvään koulutukseen! Kiitos Ritva-Liisa Niskanen mainiosta muutosjohtamisen koulutuksesta!"

100-paivaa

Lataa opas: Esihenkilön 100 ensimmäistä päivää

Uusi esimiestehtävä tuo mukanaan uudenlaisia asioita ja mahdollisuuksia. Ensimmäisiin päiviin kannattaa valmistautua hyvin, jotta olo on alusta lähtien varma ja luottavainen. On tärkeä tutustua tiimiin mahdollisimman pian. Ihmisten johtamisessa onnistuu paremmin, kun tuntee heidät ja osaa huomioida ihmisten erilaisuuden. Huom! Opas sopii hyvin myös kokeneellekin esihenkilölle.

  Olen lukenut ja hyväksynyt tietosuojaselosteen.


  Lataamalla oppaan tilaat samalla Human Siden uutiskirjeen. Human Siden uutiskirjeessä saat vinkkejä itsesi ja organisaatiosi kehittämiseen. Kirjeemme ilmestyy sähköpostiisi muutaman kerran vuodessa ja voit koska tahansa perua tilauksesi uutiskirjeen lopussa olevasta linkistä.

  Huom! Latauksen jälkeen käy katsomassa myös Human Siden muut ilmaiset oppaat: 7 vinkkiä innostavaan johtamiseen sekä Kehity johtajana – hyödynnä coachingia