oma valmentaja tm

Henkilökohtaista valmennusta työtehtävässä onnistumisensa tueksi

Tapaamisissa yrityksen Oma Valmentajan™ kanssa esihenkilö saa henkilökohtaista valmennusta työtehtävässä onnistumisensa tueksi. Yhteinen hetki Oma Valmentajan kanssa tarjoaa hänelle mahdollisuuden käsitellä juuri niitä asioita, jotka ovat keskeisiä hänen onnistumiselleen omassa tehtävässä.

Oma Valmentaja -palvelu on helppo, nopea ja vaivaton tapa varata esihenkilöille hetki aikaa omaan ajatteluun ja kehittymiseen luottamuksellisessa keskustelussa valmentajan kanssa. Oma Valmentaja on yrityksen esihenkilöiden käytettävissä sovittuna päivänä (esimerkiksi 1-2 kertaa kuukaudessa). Päivän aikana on 4-6 henkilökohtaista esihenkilövalmennusta.

Oma Valmentaja on perehtynyt yrityksen keskeisiin strategisiin tavoitteisiin. Kaikki tekeminen hän kanssa tukee organisaation tavoitteiden saavuttamista.

Miten tilaat Oma Valmentaja™ -palvelun?

 1. Ota yhteyttä puhelimella, yhteydenottolomakkeella tai sähköpostilla. Voit myös varata maksuttoman alkukartoituksen.
 2. Keskustellaan Oma Valmentaja™ -palvelusta ja teidän tilanteesta.
 3. Saatte ehdotuksen Oma Valmentaja™ -palvelun hyödyntämisestä teillä.

Asiakkaiden kommentteja

"Koulutuksen positiiviset tulokset edesauttavat yritystämme kehittymään entistä kilpailukykyisemmäksi kansainvälisillä markkinoilla. Suosittelen Ritva-Liisan koulutuksia myös muille yrityksille, jotka haluavat tehostaa johtamistaan."

"Kyllä voi ihminen olla iloinen, kun saa osallistua hyvään koulutukseen! Kiitos Ritva-Liisa Niskanen mainiosta muutosjohtamisen koulutuksesta!"

100-paivaa

Lataa opas: Esihenkilön 100 ensimmäistä päivää

Uusi esimiestehtävä tuo mukanaan uudenlaisia asioita ja mahdollisuuksia. Ensimmäisiin päiviin kannattaa valmistautua hyvin, jotta olo on alusta lähtien varma ja luottavainen. On tärkeä tutustua tiimiin mahdollisimman pian. Ihmisten johtamisessa onnistuu paremmin, kun tuntee heidät ja osaa huomioida ihmisten erilaisuuden. Huom! Opas sopii hyvin myös kokeneellekin esihenkilölle.

  Olen lukenut ja hyväksynyt tietosuojaselosteen.


  Lataamalla oppaan tilaat samalla Human Siden uutiskirjeen. Human Siden uutiskirjeessä saat vinkkejä itsesi ja organisaatiosi kehittämiseen. Kirjeemme ilmestyy sähköpostiisi muutaman kerran vuodessa ja voit koska tahansa perua tilauksesi uutiskirjeen lopussa olevasta linkistä.

  Huom! Latauksen jälkeen käy katsomassa myös Human Siden muut ilmaiset oppaat: 7 vinkkiä innostavaan johtamiseen sekä Kehity johtajana – hyödynnä coachingia

  Haluatko tietää miten johtoryhmät toimivat vuonna 2021?

  Kysyimme toimitusjohtajilta, miten heidän johtoryhmänsä toimivat. Halusimme selvittää, ovatko suomalaisten pk-yritysten johtoryhmät aitoja tiimejä vai vain ryhmä johtajia. Lue lisää ja lataa kattava selvitys!