ELY-tuettu konsultointi: Johtaminen ja henkilöstö

Tarvitsetko tukea yrityksen ja henkilöstön johtamiseen?

Kehitetäänkö yhdessä johtamista tai yrityksesi strategista henkilöstöjohtamista?

ELY-keskuksen rahoittamassa Yritysten kehittämispalveluissa keskitytään strategiseen henkilöstöjohtamiseen. ELY-keskus on valinnut Human Side Oy:n Ritva-Liisa Niskasen vastuukonsultiksi Johtaminen ja henkilöstö -osa-alueelle sopimuskaudelle 2021-2022.

Konsultoinnissa kehitämme yhdessä yrityksesi johtamisen laatua ja prosesseja. Tarpeidesi mukaan voimme keskittyä esimerkiksi hallitus-, johtoryhmä- ja esimiestyöskentelyyn, henkilöstön osaamiseen, motivointiin, rekrytointiin tai työhyvinvointiin. Teemme yhdessä strategisen suunnitelman valitsemiesi osa-alueen kehittämiseksi.

Konsultoinnin kesto on 2-5 päivää kerrallaan, ja se maksaa yritykselle 325 euroa + alv/päivä. Harkinnanvaraista tukea voi saada voi saada korkeintaan 15 konsultointipäivää kolmen vuoden aikana. ELY-keskuksen palvelu sopii toimintansa vakiinnuttaneille pk-yrityksille, joilla on edellytykset kannattavaan toimintaan. Yritys voi toimia kotimaassa tai kansainvälisillä markkinoilla.


Kiinnostuitko palvelusta?

Ota yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai varaamalla aika alkukartoitukseen. Keskustellaan soveltuisiko ELY-tuettu konsultointi sinun yrityksesi tarpeisiin.

Lisätietoja myös ELY-keskuksen sivuilta: https://www.ely-keskus.fi/web/yritystenkehittamispalvelut/johtaminen-ja-henkilosto


Varaa ilmainen alkukartoitus! Saat nopeasti (15 min) tietoa siitä,  miten hyötyisit Human Siden palveluista.

Varaa ilmainen alkukartoitus! Nopea 15 min kartoitus hyödyistä.

Asiakkaiden kommentteja

"Ritva-Liisan kanssa työskentely oli antoisaa ja saimme projektista paljon valmiuksia tulevaan. Vahva suositus!"